Терапии за лице

Специални терапии за лице в СПА хотел Рич
Кислородна терапия

Предпазва кожата от неблагоприятните влияния на околната среда и стреса. Обновяваща терапия за лице, която подобрява водния баланс на кожата и предотвратява процесите на стареене. Терапията включва дегримиране, пилинг, втриване на хиалуронов серум, кислороден масаж, козметичен масаж на лице, шия и деколте маска. 

60 мин. / 100 лв. 

Терапия "7-те воала"

С цветове на лотос овлажнява, избистря и освежава тена на лицето. Процедурата подхожда на всеки тип кожа, включително и за чувствителна, склонна към зачервяване. Защитава срещу агресивното влияние на слънцето и вятъра. Поддържа тонуса по време на диета и спорт. Включва дегримиране, пилинг, втриване на хиалуронов серум, кислороден масаж, козметичен масаж на лице, шия и деколте, подхранващ крем. 

60 мин. / 125 лв. 

Анти-ейдж терапия

Терапия с колаген и еластин, която стимулира синтеза на колаген и еластин в тялото, повишава нивото на влага, укрепва структурата, подобрява еластичността на кожата. Включва дегримиране, пилинг, колагенова маска за експресно обновяване, кислороден масаж, козметичен масаж на лице, шия и деколте, подхранващ крем. 

60 мин. / 145 лв. 

Класическо почистване на лице

Класическо почистване на лице, дегримиране, пилинг, екстракция, дарсонвал, маска 

60 мин. / 80 лв. 

Знаете ли, че...

Нашата конферентна зала е изцяло оборудвана и реновирана през 2022 година. Тя е перфектно място за провеждане на вашите семинари и тиймбилдинг мероприятия. 

Стаи и апартаменти

Избери помещение и се наслади на истински луксозна, незабравима почивка в СПА столицата на Балканите...

Запази час за масаж: +359888351010

Зареждане...
Call Now Button