Терапии за тяло

Специални терапии в СПА хотел Рич
Оризова терапия

Източна рецепта за красота.Тайната рецепта на гейшите за порцеланова кожа се крие в дребните зрънца ориз. Оризът стимулира образуването на нови клетки, регенерира кожата и повишава еластичността. Фибрите които се съдържът в него подпомагат горенето на мазнините и засилват метаболизма. А масленият екстракт оризинол, съдържащ се в зрънцата е естествен слънцезащитен филтър и предпазва кожата от вредните UV лъчи. Терапията включва почистване на тялото с оризово мляко, оризова маска за дълбока хидратация и подхранващ, релаксиращ масаж. 

90 мин. / 145 лв. 

Луксозна СПА церемония "Рич"

Ексклузивна СПА церемония съчетаваща безпрецедентния лукс на златото, релаксиращи масажни похвати и изискано съчетание на чувствени аромати, създаващи неповторимо усещане за релакс, извор на красота и прилив на нов виталитет. Терапията започва с ритуално измиване на краката във вана с ароматни листенца. Продължава с рефлексотерапия за подобряване на кръвообръщението. Следва маска за лице и тяло с 24 карата злато, която дарява кожата с дълбока хидратация и подмладяващ ефект. Обработване на тялото със специални аксесоари, заимствани от скандинавските масажни традиции, за отстраняване на енергийните блокажи. Насладата продължава с релаксиращ масаж с олио със златни частици за сияйна кожа. Завършва с точков масаж на главата и безалкохолен коктейл. 

Бъдете част от нашия изискан свят! 

90 мин. / 185 лв. 

Терапия "Българска роза"

"Една българска роза... една изживяна любов, като миг от сбъдната мечта..." Благодарение на активните съставки на екстракт от българска роза и перла, терапията ревитализира, регенерира и хидратира кожата. Включва нежен пилинг за отстраняване мъртвия слой клетки на кожата, подмладяваща маска и хидратиращ масаж. 

75 мин. / 125 лв. 

Терапия "Българско кисело мляко"

Насладете се на подхранваща терапия за тяло, базирана на мощтните съставки на българското кисело мляко. Овлажнява, хидратира и омекотява кожата. Процедурата започва с почистване на тялото с продукт, базиран на нова, модерна концепция без абразивни частици. Продължава с релаксиращ масаж и завършва с крем маска, спомагаща за по дълготрайното запазване еластичността и младоста на кожата. 

75 мин. / 135 лв. 

Терапия мед и мляко

Хидратира, ревитализира, подобрява еластичността на кожата, подмладява. Включва релаксиращ масаж с гел мед и мляко и подхранваща маска. 

60 мин. / 95 лв. 

Знаете ли, че...

Нашата конферентна зала е изцяло оборудвана и реновирана през 2022 година. Тя е перфектно място за провеждане на вашите семинари и тиймбилдинг мероприятия. 

Стаи и апартаменти

Избери помещение и се наслади на истински луксозна, незабравима почивка в СПА столицата на Балканите...

Запази час за масаж: +359888351010

Зареждане...
Call Now Button